Dizajn

Dizajn enterijera, nekada simbol prestiža, luksuz koji je dostupan bogatoj aristokratiji i kraljevskim porodicama, od nedavno je svima pristupačan u savremenom načinu života. Uskladjenost boja,materijala, estetika i naravno funkcionalnost su osobine koje karakterišu dobar enterijer. Imate mogućnost da priuštite sebi osećaj potpunog zadovoljstva u prostoru koji je kreiran po Vašem ili našem dizajnu. Vizuelnim 3D prikazom doživećete Vaš budući stan ili poslovni prostor.

Uz našu pomoć možete ostvariti kompletno uredjenje enterijera počevši od merenja prostora, izrade idejnih rešenja do same realizacije. Naš tim izlazi na teren i pri tom obavljamo: merenje, izradu nacrta i šeme prostora, ali istovremeno želimo da klijenti budu aktivno uključeni u proces projektovanja enterijera.

To uključivanje podrazumeva, upoznavanje životnih navika klijenta, uključivanja u odabir svakog materijala, a mi naravno dajemo Više varijanti osnovne ideje od kojih će klijent izabrati jednu.

Pre nego što se odlučite za renoviranje najbolje je da se posavetujete sa arhitektom. Takodje je potrebno da obratite pažnju na sledece namena-funkcionalnost-udobnost. Da li ce taj prostor biti namenjen za život ili za rad tj. da li je reč o stambenom ili poslovnom enterijeru.

Dozvolite da vam pomognemo da zivite i radite u prostoru koji je funkcionalan i koji odiše elegancijom i lepotom.

-Enterijer Potkrovlja-

-Boutiq Tangy collection-

-Restoran Olimp-

-Stambeni prostor-

Back to top