Infinity Design d.o.o. je preduzeće koje se bavi projektovanjem, inženjeringom, konsaltingom, opremanjem objekata i trgovinom u zemlji i inostranstvu. Planira, organizuje, rukovodi i obavlja poslove iz svoje delatnosti: izvodjenje investicionih radova, izrada arhitektonskih projekata, projektantski nadzor nad izvodjenjem radova, projekte adaptacije, projektovanje i izvodjenje enterijera.

Infinity Design d.o.o. bavi se proizvodnjom komadnog tapaciranog i pločastog namestaja vrhunskog kvaliteta. Preduzeće u svom sastavu ima gradjevinske inženjere, arhitekte i dizajnere koji poseduju kako projektanske tako i izvodjačke licence.

Ukoliko imate ideju, tim ljudi okupljen oko preduzeća Infinity Design d.o.o je tu da kroz konsultacije sasluša i razume svaki aspekt vaše zamisli, da zatim za Vas izradi idejni projekat i glavni projekat , te da potom organizuje i sprovede izvodjenje radova u skladu sa najvišim svetskim standardima. Sa Infinity Design d.o.o. timom će Vam projektovanje i inženjering činiti istinski užitak tokom svake faze opremanja Vašeg novog doma, poslovnog prostora,lokala, hotela ...

Tapacirani nameštaj je deo proizvodnog programa Infinity Design-a. Tapacirani nameštaj se radi po meri,prema uzorku ili nacrtu dizajnera, gde je moguće Vaše učešće u svim fazama sve dok ne dobijete željeni izgled koji bi se savršeno uklopio u Vaš prostor, a koji zadovoljava Vaše potrebe, dizajn i stil. U ponudi imamo razne vrste kvalitetnog materijala koji nam daju mogućnost za izradu komadnog nameštaja od klasičnih pa do najmodernijih linija. Noseći delovi konstrukcije su uglavnom od parenog bukovog drveta, u zavisnosti od vrste i izgleda željenog komada, kao punjenje mogu imati poliuretansku penu različite gustine I elastičnosti ili žičano jezgro, a na sve to kao završnica istapacirano mebl štofom, kožom ili eko kožom uglavnom iz uvoza.

Dozvolite da jednostavno osetite nasu eleganciju u projektovanju, proizvodnji i izvodjenju.

Back to top